Hakemisto

Yleisiä asioita sivuista


Laita Jormuan kotisivut aloitussivuksi

Joitakin asioita ei ilmoitella joka taloon jaettavalla tiedotteella, mutta yleensä ne laitetaan tänne kotisivuille. Varsinkin vesiosuuskunta käyttää näitä sivuja pienten asioiden ilmoittamiseen.

Edellä kerrotusta johtuen sivut kannattaa mahdollisuuksien mukaan laittaa omaksi aloitussivuksi, jolloin etusivulta näkee kerta vilkaisulla, onko tullut mitään uutta asiaa.

Aloitussivun vaihtaminen tapahtuu seuraavasti.

Firefox
- Mene Jormuan kotisivujen etusivulle
- Valitse Työkalut valikosta Asetukset kohta
- Yleiset välilehdellä paina "Käytä avoimia sivuja" -painiketta tai kirjoita Aloitussivu kohtaan "http://www.jormua.kajaani.net"
-Paina OK painiketta

Internet Explorer
- Mene Jormuan kotisivujen etusivulle
- Valitse Työkalut valikosta Internet-asetukset kohta
- Yleiset välilehdellä paina "Käytä nykyistä sivua" -painiketta tai kirjoita Kotisivu kohtaan "http://www.jormua.kajaani.net"
-Paina OK painiketta


Sivujen ylläpito

Sivujen ylläpitäjänä on Jormuan kylä- ja asukasyhdistys ja ylläpidosta vastaa E Tähtinen. Sähköpostiosoite on etusivulla.


Sivuista

Sivut on tehty käyttämällä selaimena Mozilla Firefoxin uusinta versiota ja sivut on pyritty tarkastamaan Internet Explorerin uusimmalla versiolla. Sivut tarkastetaan myös Mozilla Firefoxiin ladatulla validaattorilla.

Jos sivuilla tulee esiin joitain virheitä tai edellä mainitut selaimet eivät näytä sivuja oikein, sivuston ylläpitäjä pyytää ilmoittamaan asiasta.

Jos olet jormualainen ja käytät muita kuin edellämainittuja selaimia ja sivut eivät näy oikein, ilmoita asiasta sivuston ylläpitäjälle. Katsotaan, voitaisko sivut tarkastaa myös käyttämääsi selainta käyttäen.

 Hakemisto